No products in the cart.

Tea Snob theepakket

 70,00

Een theepakket boordevol premium pure thee voor de échte theedrinker. Een selectie van must-haves die niet kunnen ontbreken in de theecollectie van elke ervaren theedrinker. Elke thee in dit pakket is afkomstig van de Camellia Sinensis theeplant, van groene thee tot oolong totpost-gefermenteerde thee. Deze selectie van theeën zijn geschikt om te zetten volgens de Gong Fu Cha methode.

Dit pakket is een heuse ontdekkingstocht doorheen de wondere theewereld van China en Japan. Eén en dezelfde theeplant, maar toch een waaier aan verschillende smaken en aromas. Deze grote verschillen zijn het resultaat van de verschillende manieren van bewerking en droging van de theeblaadjes. Ook het terroir, de set van geografische ligging, weerpatronen, klimaat, terrein, hoogte,  bodem en plaatselijk ecosysteem, draagt hieraan bij.

Voor wie zich wil verdiepen in ‘echte’ thee en wil genieten van subtiele smaken en delicate aroma’s.

Inhoud:

  • Milky Oolong: een uitzonderlijke oolong uit China, romig van geur en smaak (60 gram)
  • Huang Ya: een exclusieve gele thee uit China (30 gram)
  • Korean Woojeon: Koreaanse groene thee met een laagdrempelige, maar unieke smaak. (70 gram)
  • Pu Erh Mini Tuo Cha: gefermenteerde thee die werd geperst in ‘volgelnestjes’, wat resulteert in prachtige mini pu-erh cakes. (100 gram)
  • Dark Pearl Oolong: een premium oolong uit Taiwan met een gelaagd aroma en een hoge oxidatiegraad.  (70 gram)
  • Honey Black: een bijzondere zwarte thee uit Taiwan met een bloemig en honingachtig aroma (70 gram)
  • Kukicha: een soort groene thee uit Japan waarbij uitzonderlijk de takjes van de theeplant gebruikt worden en niet de blaadjes. (50 gram)

Opgelet: Het kan gebeuren dat een bepaalde thee niet op voorraad is gedurende een periode. In dat geval behouden we het recht om één van de thee zakjes te vervangen door een gelijkaardig alternatief van gelijke (of hogere) waarde.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Tea Snob theepakket”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *