No products in the cart.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Houseoftea.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@houseoftea.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

De meeste van onze theetjes en builtjes zijn verzegelde producten. Deze kan u niet retourneren als de zegel verbroken is. Heeft u nog verzegelde producten, dan kan dit natuurlijk wel probleemloos.

Contact ivm retourneren

U stuurt ons gewoon een mailtje op info@houseoftea.nl met vermelding van uw naam, uw ordernummer en de producten die u wenst te retourneren of waarvoor u gebruik wil maken van het herroepingsrecht. Wij behandelen uw aanvraag dan meestal binnen de 48u.