No products in the cart.

Tapioca pearls

Tapioca parels voor bubble tea

 8,95

Een zakje met 250 gram heerlijke zwarte tapioca parels, perfect voor het bereiden van jouw favoriete bubble tea. Deze tapiocaparels hebben een diameter van 0,8 à 1 cm.

Inhoud zakje

250 gram

Land van oorsprong

China

Categorie:

Op voorraad

Bubble tea is een populaire drank die oorspronkelijk uit Taiwan komt. Het bestaat uit een basis van thee, melk of vruchtensap, gemengd met ijs en soms zoetstoffen zoals suiker of honing. Het kenmerkende element van bubble tea zijn de tapioca parels, ook wel bekend als boba.

Tapioca

Tapioca parels worden gemaakt van het zetmeel dat gewonnen wordt uit de wortel van de maniokplant. Ze hebben een milde en lichtzoete smaak en een chewy, gelachtige textuur. Deze parels worden vaak toegevoegd aan bubble tea om een interessante textuur en smaakdimensie aan de drank toe te voegen.

Bereiding

Het bereiden van tapioca parels is vrij eenvoudig. Je hebt 10 koppen water nodig voor elke kopje tapioca parels. Breng het water aan de kook in een grote pot en voeg langzaam de tapioca parels toe terwijl je zachtjes roert. Wacht tot de parels naar boven drijven en zet dan een deksel op de pot. Laat de parels ongeveer 2 à 3 minuten koken op matig vuur. Hoe langer je ze laat koken, hoe zachter ze zullen worden. Zet het vuur vervolgens uit en laat de parels nog 2 à 3 minuten trekken. Haal de tapioca parels uit het water en spoel ze ongeveer 20 seconden af in koud water. Doe ze vervolgens in een droge kom en voeg suiker of honing toe naar smaak. Je kunt ook suiker of honing toevoegen aan het kokende water, zodat het beter kan intrekken in de parels. Het is het beste om de parels binnen 4 uur te gebruiken.

Ingrediënten

Tapiocazetmeel 42%, water, maïszetmeel, kleurstof: ammoniumsulfietkleurstof karamel (E150d), verdikkingsmiddel: guarpitmeel (E412), conserveermiddel: natriumdiacetaat (E262i), aroma.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Tapioca pearls”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *