No products in the cart.

Black Deca

Cafeïnearme zwarte thee uit India

 9,99

Dé ideale thee voor wie gek is op zwarte thee, maar minder cafeïne wil drinken. Deze zwarte thee uit Assam (India) werd gedecafeïneerd. Een zakje bevat 100 gram thee.

Infusietijd

3 tot 4 minuten

Dosering

12 gram per liter

Temperatuur

100°C

Inhoud zakje

100 gram

Land van oorsprong

India

Categorie: Merk:Thee.be

Deze deca zwarte thee bevat de typische Assam smaken. Het pittig en moutig karakter van deze sterke zwarte thee valt bij vele in de smaak. De unieke smaak is te danken aan de blend van verschillende soorten zwarte theeblaadjes uit de Assam regio. Het is een ‘broken tea’, de theeblaadjes werden fijn gehakt volgens de CTC-techniek.

Deze Black Deca bevat veel minder cafeïne dankzij het decafeinatieproces dat werd toegepast.

Werking decafeinatieproces

We hebben gebruikt gemaakt van de CO2 hoge druk methode, de allernieuwste techniek om cafeïne uit de thee te halen. Hierbij wordt cafeïne selectief verwijderd gedurende verschillende fasen door middel van een gedetailleerd proces van specifieke condities (druk, temperatuur…). Een heel klein deel van de thee gaat jammer genoeg verloren, maar de kleur en smaak van de thee blijft behouden dankzij CO2. CO2 of koolstofdioxide is een natuurlijk product dat deel uit maakt van de lucht en 100% veilig is. De CO2 zorgt voor behoud van de smaak en geur van de thee en beschermd de theeblaadjes tegen oxidatie.

Ingrediënten

Zwarte thee cafeïnevrij

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Black Deca”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *