No products in the cart.

Re-Vitalizer AMBAR

Groene rooibos en moringa thee

 7,50

Een infusie die groene rooibosthee uit Zuid-Afrika combineert met moringa en bessen. Een zakje bevat 80 gram thee.

Infusietijd

8 minuten

Dosering

12 gram per liter

Temperatuur

95°C

Inhoud zakje

80 gram

Categorie: Merk:Ambar Tea

Deze groene rooibosthee van AMBAR is ideaal voor avontuurlijke theedrinkers. De kenmerkende rijke, maar zachte smaak van groene rooibos combineert perfect met de frisse en fruitige smaak van moringa. Moringa, ook wel de wonderboom genoemd, heeft veelzijdige gezonde eigenschappen. Deze ‘wonderboom’ bevat onder andere vitamine C, B2, B6, magnesium, ijzer en anti-inflammatoire stoffen. Deze thee is cafeïne vrij, dus kan ook makkelijk s ‘avonds gedronken worden. 

Deze thee maakt deel uit van de AMBAR theelijn van Steffi Vertriest.

Meer info over groene rooibos

Alle rooibos is afkomstig uit Zuid-Afrika en zowel de rode als groene variant komt van dezelfde plant, of struik, genaamd de Aspalathus Linearis. Het is belangrijk op te merken dat rooibos niet afkomstig is van de Camellia Sinensis, de theeplant, en daarom in feite geen thee is maar een infusie. En bovendien is de infusie geheel cafeïnevrij. Het productieproces van groene rooibos is anders dat dat van gewone rooibos. Na het oogsten van de rooibosstruik, wordt de rode variant gefermenteerd en geoxideerd, terwijl de groene variant wordt gestoomd om het oxidatieproces te stoppen en de groene kleur te behouden.

De smaak van groene rooibos verschilt van rode rooibos. Over het algemeen heeft rode rooibos een kruidige smaak, terwijl de groene variant iets minder uitgesproken en iets meer grasachtig is van smaak (minder grassig dan groene thee). Groene rooibos heeft van nature ook een lichte zoete smaak.

Rooibos wordt in Zuid-Afrika al eeuwenlang medicinaal gebruikt. Zowel de rode als de groene variant biedt tal van voordelen voor het lichaam. Het zit vol met antioxidanten en groene rooibosthee bevat zelfs nog iets meer antioxidanten dan de rode variant. Dit komt doordat bij groene rooibosthee meer antioxidanten behouden blijven. 

Ingrediënten

Groene rooibos, sinaasappelschil, natuurlijk aroma, moringabladeren, gevriesdroogde aalbes.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Re-Vitalizer AMBAR”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *