No products in the cart.

Nettle Kettle

Pure brandnetelthee

 6,49

Brandnetelthee smaakt als een typische kruidenthee, maar wel met een lichtje toets van spinazie. Brandnetel zit boordevol mineralen en is bijzonder voedzaam.

Infusietijd

5 tot 10 minuten

Dosering

12 gram per liter

Temperatuur

100°C

Inhoud zakje

120 gram

Categorie: Merk:Thee.be

Brandnetel groeit in het wild wat voor een hoge voedingswaarde zorgt. Het zijn vooral de jonge toppen die het meest voedzaam zijn. Brandnetel bevat veel voedingsstoffen en mineralen zoals magnesium, kalium, calcium en ijzer. Ook zit er bijzonder veel vitamine C in dit stekelige kruid, dus ideaal om te drinken bij een beginnende verkoudheid.

Meer informatie over brandnetelthee

Brandnetelthee is een echte vitaminebom voor de gezondheid. Het drinken van brandnetelthee is goed voor mensen met gevoelige urinewegen of pijnlijke gewrichten en spieren. Het bevat veel polyfenolen, mineralen, vitamines en antioxidanten en is daarom ideaal voor stress, verkoudheid en bloedarmoede. Het vermindert pijn en ontsteking bij artritis, ondersteunt spierpijn en vermoeidheid en kan helpen bij de behandeling van prostaat- en borstkanker. Het maakt de bloedsuikerspiegel gezonder en ondersteunt de alvleesklier.

Brandnetelthee is eenvoudig te maken. Je hebt slechts 5 tot 10 minuten nodig om het te laten infuseren. De smaak van brandnetel wordt vaak vergeleken met die van een typische kruidenthee, maar dan met een toets van spinazie.Als je extra smaak wilt, kan je eventueel een beetje honing, stevia of kaneel toevoegen. Onze Nettle Kettle is een pure brandnetelthee van hoge kwaliteit die je gemakkelijk met een theefilter of thee-ei kunt bereiden.

Ingrediënten

Brandnetelbladeren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Nettle Kettle”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *