No products in the cart.

Groene Thee Ontdekkingspakket

Pakket met verschillende zakjes groene thee

 39,50

Dit groene thee ontdekkingspakket bevat verschillende soorten groene thee, zowel pure thee als blends. Hét ideale theepakket voor groene theelovers en beginnende theedrinkers die graag groene thee willen leren kennen.

Binnen de wondere wereld van groene thee kan je vele kanten op. Er zijn prachtige pure theeën, gemaakt van de theeplant Camelia Sinensis, maar ook heerlijke blends waarbij groene thee de basis vormt. De ene groene thee is de andere niet, er zijn zoveel verschillende smaken binnen deze theeklassen en dit theepakket is ideaal om daarmee kennis te maken.

We hebben zowel échte klassiekers zoals de Green Jasmin en Mao Feng gecombineerd met vernieuwende blends zoals Green Medley en Gingerally. Een heuse ontdekkingsreis doorheen de wondere wereld van groene thee, ideaal voor de beginnende groene theedrinker, maar ook voor de doorwinterde theedrinker.

Dit pakket bevat:

  • Green Medley AMBAR: Een blend van groene thee gecombineerd met witte thee, appelstukjes, limoengras en hibiscus uit de theelijn van theesommelier Steffi Vertriest. (50 gram)
  • Lemon Sencha: Een klassieke blend van groene thee met citroen. (80 gram)
  • Orange Passion: Een groene theeblend met heerlijke stukjes appelsien. (80 gram)
  • Mao Feng: Een pure groene thee met een zacht en gelaagd aroma. (75 gram)
  • Green Jasmine AMBAR: Een groene thee uit de AMBAR collectie van theesommelier Steffi Vertriest met een heerlijk jasmijn aroma. (90 gram)
  • Gingerally AMBAR: Een bestseller blend die gember combineert met limoengras. (50 gram)
  • Sweet Papaya: Een tropische blend van groene thee en Papaya. (80 gram)

Opgelet: Het kan gebeuren dat een bepaalde thee niet op voorraad is gedurende een bepaalde periode. In dat geval behouden we het recht om één van de thee zakjes te vervangen door een gelijkaardig alternatief met gelijke (of hogere) waarde.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Groene Thee Ontdekkingspakket”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *