No products in the cart.

Green Deca

Cafeïnearme groene senchathee

 5,75

Een volwaardige groene thee met een zachte smaak die werd gedecaffeïneerd. Sencha is van oorsprong een Japanse thee, maar wordt nu ook in China geproduceerd door de stijgende vraag. Een zakje bevat 70 gram.

Infusietijd

2 tot 3 minuten

Dosering

12 gram per liter

Temperatuur

80°C

Inhoud zakje

70 gram

Land van oorsprong

China

Categorieën:, Merk:Thee.be

Voor deze Green Deca werd Chinese Sencha gedecafeïneerd. Ideaal voor zij die graag groene thee drinken, maar met weinig cafeïne. Dankzij moderne technieken werden de oorspronkelijk smaken en aroma’s niet aangetast door het decafeïnatieproces. Het resultaat is een groene thee met een mooie geel-groene kleur, een milde smaak en licht grassige ondertonen.

Een groene thee met heel wat minder cafeïne dan een gewone groene Sencha, maar zeker niet minder smaak!

Werking decafeïnatieproces

We gebruiken de meest moderne techniek om cafeïne uit thee te halen, de CO2 hoge druk methode. Deze methode verloopt in verschillende fase en verwijderd de cafeïne dankzij een zeer gedetailleerd proces met heel specifieke condities. Druk en temperatuur zijn twee heel belangrijke factoren hierbij. De smaak en kleur van de theeblaadjes wordt behouden dankzij CO2. CO2 of koolstofdioxide is een natuurlijk product en is 100% veilig. Het beschermt de theeblaadjes tegen oxidatie en zorgt voor behoud van geur en smaak. Slecht een heel klein deeltje van de thee gaat verloren tijdens dit proces.

Ingrediënten

Groene thee cafeïnevrij.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Green Deca”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *