No products in the cart.

Matcha poeder (BIO)

Hoogwaardige Bio Matcha

 21,95

Matcha poeder afkomstig van de Shizuoka regio in Japan. De matcha wordt gemaakt van de allerfijnste Tencha en wordt in de lente geoogst. Een potje bevat 30 gram matcha.

Dosage

2 gram per 100ml

Temperature

80°C

Bag Content

30 gram

Country Of Origin

Japan

Categorie:

In stock

Onze groene matcha is afkomstig uit Kawane in de regio Shizuoka, in Japan. In Kawane telen ze de allerfijnste tencha die daarna vermalen wordt tot een fijn poeder. Tencha is thee dat tijdens hun groei overschaduwd wordt, dit doen ze door doeken te hangen boven de theevelden.  Hierdoor krijgen de theebladeren minder zonlicht waardoor er minder fotosynthese is en er minder L-theanine wordt omgezet in catechine. Het resultaat is een zoetere smaak en minder bitterheid.

Hoe matcha thee zetten?

  • Doe 2 gram matcha poeder in een matcha bowl met behulp van een chasaku of matcha lepel.
  • Verwarm water tot 80 ° C
  • Giet een heel klein beetje water in de bowl en meng met behulp van matcha klopper of chasen tot een papje.
  • Giet 100 ml water in de bowl en klop met de chasen voor ongeveer 40 à 45 seconde.
  • Drink rechtstreeks uit de bowl.

Ingrediënten

Biologische groene matcha thee uit Japan.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Matcha poeder (BIO)”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *